Pin It

Ανακαινίσεις

Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει για εσάς την ανακαίνιση οποιουδήποτε χώρου, είτε πρόκειται για την κατοικία σας είτε για το κατάστημα ή το γραφείο σας. Πραγματοποιούμε μια εκ βάθρων ανακατασκευή των απαραίτητων εγκαταστάσεων αλλά και της επίπλωσης και διακόσμησης του χώρου σας, η οποία θα τον ανανεώσει και θα τον κάνει πραγματικά καινούργιο. Πρόκειται για μια εργασία της οποίας μπορούμε να προϋπολογίσουμε εξαρχής το κόστος με ακρίβεια και η οποία σίγουρα στοιχίζει πολύ λιγότερο από την αγορά ενός καινούργιου ακινήτου.
Σε μια ριζική ανακαίνιση περιλαμβάνονται τα πάντα. Οι ανακαινισεις διεξάγονται με συγκεκριμένη σειρά, και αφορούν τα εξής κομμάτια:

 • Καταρχήν θα αποξηλώσουμε ό,τι είναι παλιό στο χώρο και πρόκειται να αλλαχτεί. Θα αφαιρέσουμε τις παλιές ντουλάπες, φωτιστικά, τα παλιά σώματα θέρμανσης, τα έπιπλα της κουζίνας, τον παλιό νεροχύτη και μπαταρία, τα δάπεδα και τις σωληνώσεις/καλωδιώσεις. Στο μπάνιο, θα αφαιρέσουμε αντίστοιχα τα παλιά είδη υγιεινής και τα πλακάκια, τις παλιές σωληνώσεις.
 • Στη συνέχεια θα απομακρύνουμε από το χώρο τα μπάζα, ώστε να ξεκινήσουμε τις εργασίες ανακαίνισής του.
 • Βάσει του σχεδίου που έχουν εκπονήσει οι αρχιτέκτονες-μηχανικοί μας, οι ηλεκτρολόγοι μας θα φροντίσουν να τοποθετήσουν τη νέα σας ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Συνιστούμε την αλλαγή της ηλεκτρικής εγκατάστασης σε κτίρια με ηλικία άνω της 25ετίας. Οι ηλεκτρολόγοι μας θα τραβήξουν παροχές για όλες τις ηλεκτρικές συσκευές που έχετε σκοπό να τοποθετήσετε στο σπίτι, το κατάστημα ή το γραφείο σας. Παράλληλα θα τοποθετήσουν αρκετές πρίζες στα σωστά σημεία, για τις διάφορες συσκευές σας, αλλά κι έναν επιτηρητή τάσης στον πίνακα, που θα προφυλάσσει τις μεγάλες ηλεκτρικές συσκευές ή τους υπολογιστές σας από τη ζημιά που μπορεί να τους επιφέρουν οι απότομες αυξομειώσεις της τάσης. Στο στάδιο αυτό θα ληφθεί μέριμνα και για τις γραμμές που απαιτούνται για το φωτισμό του χώρου σας.
 • Στη συνέχεια σειρά έχει η τουαλέτα ή οι τουαλέτες αν πρόκειται για γραφείο ή χώρο εστίασης. Εφόσον έχει απομακρυνθεί ο παλιός εξοπλισμός, οι υδραυλικοί μας θα φροντίσουν να τοποθετήσουν την καινούργια υδραυλική εγκατάσταση, με σωλήνες και υλικά από σύγχρονα, ανθεκτικά υλικά. Η αλλαγή της υδραυλικής εγκατάστασης θα σας εξασφαλίσει λειτουργική αποχέτευση και ύδρευση με αντοχή στο χρόνο αλλά και καλύτερη υγιεινή, τόσο σημαντική για το χώρο αυτό. Έπειτα θα τοποθετήσουμε τα καινούργια είδη υγιεινής, τα οποία θα έχετε επιλέξει μόνοι σας ή σε συνεργασία με τους προμηθευτές μας, και θα ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές και τις οικονομικές σας δυνατότητες. Εφόσον έχουν ολοκληρωθεί η υδραυλική εγκατάσταση και κάποιες ηλεκτρολογικές βελτιώσεις, που αφορούν, π.χ., το φωτισμό, το συνεργείο μας θα προχωρήσει στα απαραίτητα μερεμέτια και σοβατίσματα πριν τοποθετήσει τα καινούργια σας πλακάκια. Τέλος, θα συνδεθούν τα φωτιστικά ή τα σποτάκια στα ανάλογα σημεία και θα ολοκληρώσουμε το χώρο με τον ελαιοχρωματισμό του στο χρώμα της επιλογής σας.
 • Κατά τον ίδιο τρόπο θα δουλέψουμε και στο χώρο της κουζίνας είτε πρόκειται για κατοικία είτε για χώρο εστίασης. Εφόσον αλλαχτούν οι υδραυλικές σωληνώσεις, θα τοποθετηθούν τα έπιπλα της κουζίνας ή οι επαγγελματικοί πάγκοι και οι καινούργιοι νεροχύτες και μπαταρίες. Και πάλι εδώ έχετε τη δυνατότητα να υιοθετήσετε κάποια από τις προτάσεις μας ή να αγοράσετε μόνοι σας τον εξοπλισμό που επιθυμείτε. Στόχος μας κι εδώ, η εργονομία και η λειτουργικότητα του χώρου, που θα διασφαλιστούν με τη σωστή μελέτη και το σχεδιασμό του χώρου, ειδικά αν πρόκειται για χώρο εστίασης.
 • Θα αλλάξουμε τα παλιά σας κουφώματα με καινούργια, επιλογής σας όσον αφορά το υλικό και την τιμή, που θα εξασφαλίσουν τη μόνωση του χώρου και την εξοικονόμηση ενέργειας από τη θέρμανση/κλιματισμό.
 • Εφόσον γίνουν οι αναγκαίες αλλαγές στην τοιχοποιία του χώρου σας, γκρέμισμα ή προσθήκη μεσοτοιχιών, προσθήκη μόνωσης κ.λπ., οι τεχνικοί μας θα στοκάρουν και θα σοβατίσουν όλο το χώρο, προκειμένου να βαφτεί. Κι εδώ, οι τεχνοτροπίες, τα χρώματα ή/και η τοποθέτηση ταπετσαρίας είναι δική σας επιλογή.
 • Θα συνεχίσουμε με τις ξυλουργικές εργασίες. Εδώ θα τοποθετήσουμε στο χώρο τις απαραίτητες ντουλάπες/ντουλάπια, ράφια, βιβλιοθήκες που είτε θα κατασκευάσουν για εσάς οι συνεργάτες μας είτε θα προμηθευτείτε οι ίδιοι. Γνώμονας κι εδώ, η άνεση και οι επαρκείς αποθηκευτικοί χώροι που όμως δεν θα «βαραίνουν» το χώρο.
 • Αν πρόκειται για μονοκατοικία ή καφετέρια, εστιατόριο κ.λπ., θα αναλάβουμε την ανανέωση και του περιβάλλοντος χώρου.
 • Παράλληλα, θα τοποθετήσουμε κατόπιν σχετικής μελέτης το σύστημα θέρμανσης της επιλογής σας και θα φροντίσουμε για την αυτονομία της. Αν πρόκειται για επαγγελματικό χώρο, θα φροντίσουμε για το σωστό εξαερισμό και κλιματισμό του.
 • Τέλος, η εταιρεία μας είναι ειδική και στις εγκαταστάσεις συστημάτων συναγερμού. Θα τοποθετήσουμε στο χώρο σας το κατάλληλο σύστημα συναγερμού και παρακολούθησης καθώς και πυρανίχνευσης, για να είστε προστατευμένοι από πυρκαγιά και διάρρηξη.

Όπως τονίσαμε ήδη πιο πάνω, οι αρχιτέκτονες και μηχανικοί μας θα σχεδιάσουν αρχικά με ακρίβεια την ανακαίνιση του χώρου σας. Οι εργασίες μας ολοκληρώνονται υπό τη συνεχή επίβλεψη των ειδικών τεχνικών μας, ενώ ο άριστος συντονισμός των συνεργείων μας μας επιτρέπει να ολοκληρώνουμε τις εργασίες που αναλαμβάνουμε μέσα στο προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα, που σίγουρα είναι κρίσιμης σημασίας για τη λειτουργία ενός επαγγελματικού χώρου.
Τέλος, η σταθερή συνεργασία μας με συγκεκριμένους προμηθευτές και συνεργεία μάς επιτρέπει να σας παρέχουμε άριστα υλικά και εργασία σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.