Pin It

Εγκαταστάσεις σε γραφεία

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΓΡΑΦΕΙΑ

Δίκτυο δομημένης καλωδίωσης 1Gbit

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ

Η εταιρία ΑΦΟΙ ΠΟΥΠΑΛΟΥ Ο.Ε. κατανοώντας την ανάγκη του επαγγελματία να δημιουργήσει έναν χώρο ασφαλή, λειτουργικό, άνετο και καλαίσθητο, ο οποίος θα τον βοηθήσει την επιχείρησή του να γίνει πιο παραγωγική και ανταγωνιστική, αναλαμβάνει την μελέτη και κατασκευή ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων σε γραφεία, βασιζόμενη στην πολυετή πείρα και άρτια τεχνογνωσία των ανθρώπων της.

Οι αυξανόμενες τεχνολογικές απαιτήσεις τα τελευταία χρόνια στους χώρους αυτούς θέτουν νέα δεδομένα στη μελέτη και εγκατάσταση φωτισμού, ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, υδραυλικών εγκαταστάσεων, αυτοματισμών, υπολογιστικών συστημάτων, δικτύων και δομημένης καλωδίωσης, συναγερμού και κυκλωμάτων παρακολούθησης χώρου.
Η εταιρία μας παρακολουθώντας διαρκώς τις εξελίξεις στον τομέα του σχεδιασμού αλλά και των τεχνολογικών εξελίξεων μπορεί και παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις και είναι έτοιμη να δώσει λύσεις για εγκαταστάσεις που ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις.

Η ταχύτητα διεκπεραίωσης και η αμεσότητα στην εξυπηρέτηση, είτε για τεχνικά θέματα, είτε για ζητήματα γραμματειακής υποστήριξης, μας καθιστά πολύτιμο συνεργάτη σε μία ομαλά εκτελεσμένη και αξιόπιστη κατασκευή. Επίσης, η δική σας συμμετοχή στην επίβλεψη των εργασιών περιορίζεται μόνο στις απολύτως απαραίτητες υποδείξεις, των υποκειμενικών στοιχείων της εγκατάστασης, αφού, το έμπειρο και οργανωμένο συνεργείο μας επιβλέπεται και καθοδηγείται πλήρως από δικό μας μηχανικό.

Η σχετική μελέτη, την οποία θα εκπονήσουμε και θα σας παραδώσουμε, σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζετε με ακρίβεια από την αρχή της συνεργασίας μας:

  • Την τελική εικόνα της εγκατάστασης των ηλεκτρικών, των υδραυλικών, των δικτύων υπολογιστών τηλεφώνων και λοιπών ασθενών ρευμάτων, του κλιματισμού κλπ, αφού παραλάβετε τα σχετικά σχέδια στα οποία καθορίζονται με λεπτομέρεια όλα τα επί μέρους στοιχεία.
  • Τον τρόπο με τον οποίο θα εκτελεστούν όλες οι εργασίες και το χρονοδιάγραμμα κατασκευής τους.
  • Τα υλικά και ο εξοπλισμός που θα χρησιμοποιηθεί.
  • Το συνολικό κόστος που απαιτείται για το έργο, το οποίο παρουσιάζεται αναλυτικά για κάθε στάδιο της εγκατάστασης χωρίς να εμπεριέχει “κρυφά σημεία”
  • Ποσοτικός προσδιορισμός των στοιχείων της εγκατάστασης στην οικονομική προσφορά με επιμέρους τιμές, ώστε να διευκολύνονται τυχόν αλλαγές κατά την εφαρμογή.
  • Συγκεκριμένο πλάνο πληρωμής χωρίς μεγάλες προκαταβολές και με σημαντική ευελιξία και διευκολύνσεις.

Δείτε περισσότερα:

Για να δείτε αναλυτικότερα τις διαδικασίες και τις τεχνικές που ακολουθούμε στα επιμέρους στάδια της εγκατάστασης γραφείων, επιλέξτε έναν από τους ακόλουθους συνδέσμους:

Ηλεκτρικές παροχές Μελέτη και κατασκευή ή ανακαίνιση των ηλεκτρικών παροχών και πινάκων των ισχυρών ρευμάτων των γραφείων.

Δομημένη καλωδίωση Μελέτη και κατασκευή δικτύου ασθενών ρευμάτων για υπολογιστές, τηλεφωνικά κέντρα, συστήματα ασφαλείας και παρακολούθησης και λοιπών αναλογικών ή ψηφιακών δεδομένων.

Επαγγελματικός φωτισμός Μελέτη και εγκατάσταση φωτισμού και εξοπλισμού που θα αναδείξει τον χώρο δίνοντάς του νέα ταυτότητα.

Υδραυλική εγκατάσταση Μελέτη και κατασκευή ή ανακαίνιση των υδραυλικών των γραφείων σας για μια ασφαλή, ποιοτική, λειτουργική εγκατάσταση που αντέχει στον χρόνο.

Κλιματισμός Μελέτη και εγκατάσταση κλιματισμού για τις ανάγκες του χώρου σας με την χρήση VRV-VRF συστημάτων, fan coil units, αεραγωγών κλπ.

Μέθοδοι εξοικονόμησης Εξειδικευμένες τεχνικές ενεργειακής εξοικονόμησης σε φωτισμό, θέρμανση και κλιματισμό.