Pin It

Υδραυλική εγκατάσταση σε καταστήματα

ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Για την υδραυλική εγκατάσταση του καταστήματός σας η εταιρία ΑΦΟΙ ΠΟΥΠΑΛΟΥ Ο.Ε. ακολουθεί τις ίδιες βασικές μεθόδους και τεχνικές με τις υδραυλικές εγκαταστάσεις, τις οποίες εκτελεί στις κατοικίες, διαθέτοντας πλήρως οργανωμένο συνεργείο αδειούχων υδραυλικών, εφοδιασμένο με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και υλικά νέας τεχνολογίας.

Για τις ειδικές περιπτώσεις εξοπλισμού καταστημάτων, που απαιτούν υδραυλική υποδομή, και για εξειδικευμένες υδραυλικές τεχνικές σε επιχειρήσεις όπως κομμωτήρια, φούρνοι, καθαριστήρια, βιοτεχνίες κλπ, διαθέτουμε την τεχνογνωσία ώστε να δώσουμε τη καταλληλότερη λύση σε κάθε σας επαγγελματική ανάγκη.

Η εταιρία μας με πολυετή εμπειρία στις υδραυλικές εγκαταστάσεις θα φέρει σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο όλες τις απαιτούμενες εργασίες για να παραλάβετε μια ολοκληρωμένη υδραυλική εγκατάσταση γρήγορα και σωστά, ικανοποιώντας κάθε λειτουργική αλλά και αισθητική σας απαίτηση.

Κατά την εξέλιξη των εργασιών της υδραυλικής εγκατάστασης τα συνεργεία μας εφαρμόζουν καινοτόμες τεχνικές με εξειδικευμένα εργαλεία και κορυφαία υλικά, ώστε το αποτέλεσμα, να προηγείται του ανταγωνισμού, τεχνικ ά και αισθητικά, όπως:

 • Χρήση κορυφαίων πολυστρωματικών σωλήνων της εταιρείας REHAU για την εγκατάσταση ύδρευσης και θέρμανσης για μέγιστη αντοχή και λειτουργικότητα χωρίς κολλήσεις.
 • Πίνακες ύδρευσης και θέρμανσης με συλλέκτες υψηλής ποιότητας για αυτονομία και εύκολη συντήρηση.
 • Χρήση καροτιέρας υγρής κοπής μπετού για το άνοιγμα τρυπών στα σημεία απ’ όπου θα περάσουν οι αποχετεύσεις και λοιπές σωληνώσεις. (καροτιερα)
 • Εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης με σχήμα μαιάνδρου με το σύστημα πλάκας κόμβων vario της εταιρίας REHAU. (ενδοδαπέδια)
 • Έλεγχος στεγανότητας των σωληνώσεων με εφαρμογή υψηλής πίεσης από ειδική πρέσα νερού. (πρέσα νερου)
 • Απόληξη αναμονών καλοριφέρ από τον τοίχο και όχι από πάτωμα για αισθητική υπεροχή και ευκολία στο καθάρισμα.
 • Εφ’ όρου ζωής τήρηση ηλεκτρονικού φακέλου υδραυλικής εγκατάστασης με φωτογραφίες και σχέδια.
 • Με κατάλληλη εκπαίδευση, υποστήριξη και επίβλεψη, οι υδραυλικοί μας ακολουθούν τεχνικά άρτιες μεθόδους για την υδραυλική εγκατάσταση του καταστήματός σας με συντονισμό και αποδοτικότητα.

Επιγραμματικά, τα στάδια της υδραυλικής εγκατάστασης, όπως αυτά εκτελούνται από το συνεργείο μας, είναι τα ακόλουθα:

 • Προετοιμασία κατά την θεμελίωση. Εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, κατασκευάζουμε υπόγειο δίκτυο αποχέτευσης εντός των μπετών του υπογείου και αφήνουμε περάσματα στις πλάκες των ορόφων για την όδευση των σωλήνων στα επόμενα στάδια.
 • Εγκατάσταση ύδρευσης. Μετά την ολοκλήρωση της τοιχοποιίας και σύμφωνα με τα υδραυλικά σχέδια εγκαθιστούμε τις υδραυλικές σωληνώσεις δικτύου ύδρευσης χρησιμοποιώντας είτε χαλκοσωλήνες, είτε πολυστρωματικούς σωλήνες Rehau κορυφαίας ποιότητας, τοποθετούμε τους πίνακες υδροληψίας και στο τέλος ελέγχουμε τη στεγανότητα της εγκατάσταση με ειδική πρέσα νερού.
 • Εγκατάσταση δικτύου αποχέτευσης. Στη συνέχεια, τοποθετούμε τους σωλήνες της αποχέτευσης, μέρος των οποίων εξυπηρετεί να τοποθετείται πριν ή και παράλληλα με τους σωλήνες ύδρευσης. Στην αποχέτευση περιλαμβάνονται οι στήλες ακάθαρτων και όμβριων υδάτων οι τοπικές αποχετεύσεις των τουαλετών και των κουζινών και τα σιφώνια δαπέδων.
 • Εγκατάσταση δικτύου θέρμανσης. Όταν τελειώσει το σοβάτισμα, εγκαθιστούμε τους σωλήνες (χάλκινους ή πολυστρωματικούς) για τα σώματα των καλοριφέρ και τις κεντρικές στήλες θέρμανσης κάνοντας τους αντίστοιχους έλεγχους, όπως και στην ύδρευση.
 • Ολοκλήρωση εγκατάστασης. Στο τελικό στάδιο της κατασκευής του καταστήματός σας, τοποθετούμε τα είδη υγιεινής και τα σώματα της θέρμανσης, δίνοντας μεγάλη προσοχή στις αισθητικές λεπτομέρειες, και στη λειτουργικότητα σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις και τις ανάγκες σας. Εγκαθιστούμε τον εξοπλισμό του λεβητοστασίου και κάνουμε όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις και δοκιμές, ώστε να όλη η εγκατάσταση έτοιμη προς χρήση.

Τα βασικά στοιχεία της υδραυλικής εγκατάστασης καταστημάτων σε τίποτα δεν διαφέρουν από τα αντίστοιχα της υδραυλικής εγκατάστασης κατοικιών.

Για να δείτε αναλυτικότερα τις διαδικασίες και τις τεχνικές που ακολουθούμε στα επιμέρους στάδια της υδραυλικής εγκατάστασης, επιλέξτε έναν από τους ακόλουθους συνδέσμους, που αφορούν σε οικιακές υδραυλικές εγκαταστάσεις, όπως αυτές εκτελούνται από την εταιρία μας:

Ύδρευση κατοικιών Εγκατάσταση σωληνώσεων ζεστού και κρύου νερού, τοποθέτηση πινάκων ελέγχου υδροληψίας και τοποθέτηση ειδών υγιεινής.

Αποχέτευση κατοικιών Εγκατάσταση δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων και ομβρίων νερών.

Θέρμανση κατοικιών Εγκατάσταση κεντρικών στηλών για αυτόνομη θέρμανση, σωλήνωση κλάδων για καλοριφέρ με χαλκοσωλήνες ή πολυστρωματικούς σωλήνες REHAU και τοποθέτηση σωμάτων.

Λεβητοστάσια κατοικιών Εγκατάσταση λεβητοστασίου θερμού νερού με πετρέλαιο, υγραέριο ή φυσικό αέριο και εναλλακτικές τεχνολογίες θέρμανσης