Pin It

Κατασκευές κατοικιών

kataskevi-katoikias

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Έχετε το οικόπεδο; Χτίζουμε για εσάς ποιοτικές κατασκευές κατοικιών με μόλις 1100 ευρώ ανά τ.μ

Η εταιρεία μας σας δίνει την ευκαιρία να χτίσετε το σπίτι των ονείρων σας με μόλις 1100 ευρώ ανά τ.μ. Άμα είστε ακριβώς λίγο πριν την κατασκευή μιας καινούριας κατοικίας, κύριας ή εξοχικής, θα πρέπει να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο.

Θα μπορέσετε έτσι να ενημερωθείτε και να κατατοπιστείτε για εκείνα που πρέπει να γίνουν πριν πέσουν τα θεμέλιά του νέου σας σπιτιού. Θα προσπαθήσουμε εδώ να σας διευκολύνουμε, δίνοντάς σας τις απαραίτητες πληροφορίες για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε. Σίγουρα είναι μια διαδικασία που μπορεί να σας φαίνεται βουνό, όμως αν γίνει σωστά, δεν θα ταλαιπωρηθείτε καθόλου.

Καταρχήν πρέπει να συγκεντρώσετε τα απαραίτητα επίσημα έγγραφα που αφορούν το οικόπεδο. Ανάμεσά τους, ένα τοπογραφικό σχέδιο, το οποίο, αν δεν υπάρχει, θα σας το εκδώσει ένας μηχανικός μας. Απαραίτητα είναι επίσης το συμβόλαιο αγοράς του οικοπέδου καθώς και όλα τα έγγραφα που νομιμοποιούν το οικόπεδο. Καλό είναι να κάνετε αντίγραφα όλων αυτών των εγγράφων, ώστε να τα μπορείτε να τα προσκομίζετε όπου είναι απαραίτητο.

Με αυτά τα έγγραφα και μια φωτογραφία του οικοπέδου θα έρθετε σ’ εμάς, για να συζητήσουμε μαζί για την κατοικία που θέλετε να κατασκευάσετε. Εσείς θα μας περιγράψετε πώς ακριβώς φαντάζεστε το σπίτι που θέλετε να κατασκευάσουμε. Θα συζητήσουμε για τα υλικά με τα οποία θέλετε να χτίσετε το σπίτι σας αλλά και για τους χώρους που αυτό πρέπει να περιλαμβάνει ώστε να καλύπτει τις ανάγκες σας, πόσα υπνοδωμάτια, μπάνια κ.λ.π. και τι έκταση πρέπει να έχει συνολικά και κάθε χώρος ξεχωριστά.

Εμείς τότε θα εξετάσουμε τα δεδομένα σας για να εξακριβώσουμε αν πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την οικοδόμηση της κατοικίας σας. Εφόσον όλα είναι εντάξει, θα σας δείξουμε κατόψεις που θα ταιριάζουν στις ανάγκες σας και τα δεδομένα-γεωμετρία του οικοπέδου σας. Εφόσον συμφωνήσετε, θα σας δώσουμε άμεσα ένα προσχέδιο συμβολαίου.

Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα, χάρη στα χρόνια παρουσίας της στο χώρο των κατασκευών και τη σταθερή συνεργασία της με αξιόπιστους προμηθευτές και συνεργεία, να σας κτίσει το σπίτι που ονειρεύεστε με μόλις 1100 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο. Θα είναι μια κατασκευή άρτια και λειτουργική, η οποία θα πληροί όλες τις απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές ασφαλείας που θα το καθιστούν ποιοτικό και ανθεκτικό στο χρόνο και τους σεισμούς οικοδόμημα και για τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στην ιστοσελίδα μας.

Αν το αποφασίσετε, θα προχωρήσουμε σε αυτοψία του οικοπέδου, η οποία είναι αναγκαία ώστε να γίνουν τυχόν βελτιώσεις-διορθώσεις στην κάτοψη της οικοδομής. Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το μελλοντικό σας σπίτι τρισδιάστατα σε υπολογιστή.

Όταν ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες και οριστικοποιηθούν τα σχέδια, θα κλείσουμε τη συμφωνία μας. Βάσει της παραπάνω προσφοράς θα πραγματοποιήσουμε κλειδωμένο προϋπολογισμό, ώστε να γνωρίζετε το ακριβές κόστος της κατοικίας. Κατόπιν θα προχωρήσουμε στην έκδοση οικοδομικής άδειας.

Η οικοδομική άδεια απαιτεί γύρω στους 3 μήνες για την έκδοσή της. Στο μεσοδιάστημα θα μπορέσουμε να ασχοληθούμε πιο επισταμένα με τα σχέδια της οικοδομής σας. Μπορούμε να συζητήσουμε και να προσδιορίσουμε τη θέση κάθε τμήματος ηλεκτρολογικής και υδραυλικής εγκατάστασης, για τη θέρμανση ή τον κλιματισμό, τη διαρρύθμιση της κατοικίας, τον ηλεκτρικό εξοπλισμό και τα είδη υγιεινής, τις ξυλουργικές εργασίες κ.λπ.

Για όλα αυτά θα εκπονήσουμε ακριβείς μελέτες, σχέδια και προϋπολογισμό και θα τα συμπεριλάβουμε στο συμφωνητικό μας.
Εφόσον υπογραφεί το συμβόλαιο και εκδοθεί η οικοδομική άδεια, θα ξεκινήσουμε άμεσα την κατασκευή της κατοικίας σας. Η υλοποίηση του έργου θα γίνεται βάσει χρονοδιαγράμματος υπεύθυνα, συντονισμένα και σωστά.

Η εταιρεία μας, Αφοί Πούπαλου Ο.Ε., έχει διανύσει μεγάλη πορεία στο χρόνο και μπορεί να σας εγγυηθεί ότι θα αποπερατώσουμε και θα σας παραδώσουμε τη νέα σας κατοικία στον προκαθορισμένο χρόνο, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα κατασκευής και υλικών, αισθητικής και λειτουργικότητας.

Γιατί μόνο τότε θα είναι το σπίτι των ονείρων σας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, απορία και λεπτομέρεια, επικοινωνήστε μαζί μας. Το προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσει.

Στην τιμή αυτή δεν περιλαμβάνεται το κόστος για την έκδοση της οικοδομικής άδειας.