Pin It

Θέρμανση κατοικίας

ΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Σας παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις θέρμανσης ανάλογα με το κόστος εγκατάστασης.

Οργανωμένο συνεργείο από έμπειρους υδραυλικούς θα υλοποιήσει την μελέτη που έχει σχεδιαστεί για τις απαιτήσεις της κατοικίας σας, χρησιμοποιώντας κορυφαία υλικά και κατάλληλα εργαλεία ώστε να σας παραδώσουμε μια εγκατάσταση θέρμανσης που θα σας προσφέρει υψηλή απόδοση, χαμηλή κατανάλωση, άνεση χρήσης και ευκολία συντήρησης.

Για την κατασκευή της κεντρικής κατακόρυφης στήλης, την οποία τοποθετούμε σε θέση η οποία εξυπηρετεί την λειτουργικότητα του συστήματος αλλά ταυτόχρονα δεν δημιουργεί προβλήματα αισθητικής, χρησιμοποιούμε πιστοποιημένο χάλκινο ζεύγος σωλήνων (προσαγωγή-επιστροφή), οι οποίοι αναχωρούν από το λέβητα, συνδέονται με όλους τους πίνακες θέρμανσης και καταλήγουν στο μακρινότερο σημείο της οικίας ή στην οροφή της για την σύνδεση με ηλιακούς θερμοσίφωνες τριπλής ενέργειας.

Χρησιμοποιώντας σωλήνες χαλκού ή πολυστρωματικές σωλήνες της εταιρίας REHAU, οι υδραυλικοί μας παράλληλα προχωρούν στην τοποθέτηση των πινάκων με τους συλλέκτες θέρμανσης και στην εγκατάσταση εσωτερικού δικτύου σωλήνων που τροφοδοτεί τα θερμαντικά σώματα.

Αξιόπιστη Θέρμανση με πολυστρωματικές σωλήνες Rehau

ΘΕΡΜΑΝΣΗ-REHAU

Η εταιρία μας προτείνει την χρήση της πολυστρωματικής σωλήνας REHAU Rautitan Stabil επενδεδυμένου αλουμινίου καθώς:

  • Αποκλείει το φαινόμενο οξείδωσης και τα προβλήματα που παρουσιάζονται εξαιτίας του.
  • Προσφέρει ασφάλεια καθώς είναι εξαιρετικής αντοχής και δεν τσακίζει όπως ο χαλκός.
  • Είναι εύκολη στην τοποθέτηση, γεγονός που εξασφαλίζει ταχύτητα στην εγκατάσταση.
  • Παραμένει σταθερή όταν καμπυλώσει, διευκολύνοντας την εγκατάσταση, ώστε οι αναμονές των σωμάτων να βγαίνουν από τον τοίχο.
  • Έχει ανταγωνιστική τιμή και δεν επηρεάζεται από τις αυξομειώσεις στις τιμές του χαλκού και του πετρελαίου.
  • Όλες οι ενώσεις γίνονται με ειδικό εργαλείο και εξαρτήματα που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο λάθους, αποφεύγοντας τις κολλήσεις.

Ανεξάρτητα από το είδος του σωλήνα, που χρησιμοποιούμε, φροντίζουμε, ώστε οι αναμονές, που καταλήγουν στους διακόπτες των θερμαντικών σωμάτων, να βγαίνουν από τον τοίχο και όχι από το πάτωμα για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα και ευκολία καθαρισμού του πατώματος όταν στο μέλλον ο χώρος θα κατοικείται. Όταν χρησιμοποιούμε χαλκό, για να αποφεύγεται το τσάκισμα ή στένεμα του σωλήνα που βγαίνει από τον τοίχο, χρησιμοποιούμε ειδικό κουρμπαδόρο (ελατήριο) για το στρίψιμο του σωλήνα.

Τοποθετούμε ξεχωριστό συλλέκτη σε κάθε επίπεδο ώστε να υπάρχει αυτονομία, ενώ κάθε σώμα σε περιπτώσεις συντήρησης έχει την δυνατότητα να απομονωθεί χωρίς να επηρεάζει το υπόλοιπο δίκτυο.

Επίσης, τοποθετούμε ηλεκτροβάνες ελεγχόμενες από θερμοστάτες χώρου σε κάθε επίπεδο για μεγαλύτερη αυτονομία και, μόλις ολοκληρωθεί το δίκτυο θέρμανσης, πραγματοποιούμε δοκιμές για τον έλεγχο αντοχής και διαρροών με ειδική πρέσα νερού εφαρμόζοντας κατάλληλη πίεση στο δίκτυο.

Ολοκληρώνοντας την εγκατάσταση της θέρμανσης, οι υδραυλικοί μας συνδέουν τον λέβητα και τοποθετούν τα θερμαντικά σώματα προσεκτικά και αλφαδιασμένα και εκτελώντας τις απαραίτητες δοκιμές, ώστε το σύστημα να είναι έτοιμο προς λειτουργία.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι, υπάρχουν πληθώρα συστημάτων εναλλακτικών του συμβατικού καυστήρα πετρελαίου και των απλών θερμαντικών σωμάτων όπως, καυστήρας φυσικού αερίου ή άλλων εναλλακτικών πηγών ενέργειας, σύστημα Altherma της εταιρίας Daikin, ενδοδαπέδια θέρμανση, σύστημα αντιστάθμισης και άλλα. Η εταιρία μας ακολουθώντας όλες τις σύγχρονες τεχνικές εγκατάστασης, υποστηρίζει πλήρως τα συστήματα αυτά και σας προτείνει τις καλύτερες και κοστολογικά πιο συμφέρουσες λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τη θέρμανση:

Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε ακολουθώντας τους ακόλουθους συνδέσμους:

  • Ενδοδαπέδια θέρμανση. Εγκατάσταση θέρμανσης δαπέδου με το σύστημα πλάκας κόμβων vario της εταιρίας REHAU.
  • Λεβητοστάσια. Εγκατάσταση λεβητοστασίου θερμού νερού με πετρέλαιο, υγραέριο ή φυσικό αέριο και εναλλακτικές τεχνολογίες θέρμανσης.