Pin It

Ανακαινίσεις σπιτιών και επαγγελματικών χώρων

Η Αφοί Πούπαλου είναι μια τεχνική εταιρεία με πολυετή και συνεχώς ανοδική πορεία στον τομέα των ανακαινίσεων. Αναλαμβάνουμε την ανακατασκευή εξωτερικών όψεων κτιρίων και του περιβάλλοντος χώρου τους, αλλά και την ανακαίνιση, μερική ή γενική, κατοικιών κι επαγγελματικών χώρων.

Για την επιτυχημένη εργασία μας στηριζόμαστε στους άριστα καταρτισμένους και έμπειρους τεχνικούς και τα συνεργεία μας, που εκτελούν υπεύθυνα κι επιβλέπουν κάθε έργο που μας αναθέτετε. Σχεδιάζουμε κάθε ανακαίνιση με βάση τις διαστάσεις, τις ιδιαιτερότητες του χώρου, αλλά και τις ανάγκες ή τις επιθυμίες σας δίνοντας πάντα έμφαση και στο αισθητικό αποτέλεσμα.

Χρησιμοποιούμε μόνο ανώτερης ποιότητας υλικά που από δοκιμασμένους προμηθευτές. Ο συνδυασμός ακριβώς έμπειρων συνεργατών, άριστων υλικών και σχεδιασμού/επίβλεψης κάθε ανακαίνισης αποτελεί για τους πελάτες μας εγγύηση για άριστο αποτέλεσμα, μέσα στο δοθέν χρονοδιάγραμμα, που θα ικανοποιεί την αισθητική τους αλλά και θα αντέξει στο χρόνο.
Και βέβαια, παρέχουμε τις υπηρεσίες μας πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Μπορούμε να αναλάβουμε

  • Την ηλεκτρομηχανολογική σας μελέτη
  • Την αρχιτεκτονική σας μελέτη
  • Την ανακαίνιση του χώρου σας
  • Την επίβλεψη του έργου
  • Τις ηλεκτρομηχανολογικές σας εγκαταστάσεις
  • Τις οικοδομικές σας εργασίες
  • Το πλάνο διακόσμησης

Για να γίνεται η δουλειά σωστά…

Ποιότητα εφαρμογής
Τα οργανωμένα συνεργεία μας εφαρμόζουν τις πιο σύγχρονες μεθόδους εγκαταστάσεων με συγκεκριμένη τυποποίηση εργασιών ώστε να επιτυγχάνεται συντονισμός, συνοχή μεταξύ των φάσεων εργασιών και ταχύτερη διεκπεραίωση. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά της αγοράς διασφαλίζοντας αντοχή, ασφάλεια, χρηστικότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής.
Τεχνογνωσία και λύσεις
Η εταιρία μας μετά από πολυετή εμπειρία και διαθέτοντας στην εταιρία μας Μηχανολόγο Μηχανικό, Πολιτικό Μηχανικό και Αρχιτέκτονα, μπορεί αντιμετωπίσει αποτελεσματικά κάθε μικρό η μεγαλύτερο τεχνικό ζήτημα, κάθε ανάγκη ή απαίτησή σας. Επίσης, αναλαμβάνει ανακαινίσεις, επιβλέψεις έργων και ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες κτιρίων, όπως μελέτες θέρμανσης
Έμπειρο τεχνικό προσωπικό
Τα συνεργεία μας απαρτίζονται από αδειούχους τεχνίτες, που εκπαιδεύονται συστηματικά με σεμινάρια της εταιρίας μας, ώστε να εφαρμόζουν τις μεθόδους εγκατάστασης μας ομοιόμορφα, αποδοτικά και τεχνικά ορθά. Η οργάνωση, ο καταμερισμός των τεχνικών αρμοδιοτήτων και η αυστηρή επίβλεψη επιτυγχάνουν άριστο αποτέλεσμα στο συντομότερο χρόνο.
Γραμματειακή υποστήριξη
Με ευρύ και σταθερό ωράριο, το γραφείο μας υποστηρίζει τη δουλειά μας και εξυπηρετεί τις ανάγκες σας τηρώντας εύχρηστα ηλεκτρονικά αρχεία με σχέδια, μελέτες, ημερολόγια εργασιών, κινήσεις υλικών, φωτογραφίες, αντίγραφα ασφαλείας και όλα τα χρήσιμα δεδομένα των έργων, ώστε να είναι άμεσα διαθέσιμα διευκολύνοντας τη συνεργασία μας.
Οργανωμένη αποθήκη
Η αποθήκη μας αναπτύσσεται σε χώρο 200 τ.μ. με μόνιμο αποθηκάριο και ταξινομημένα υλικά, που καλύπτουν σχεδόν όλη τη γκάμα των εργασιών μας. Καταγράφονται λεπτομερώς οι κινήσεις υλικών από και προς τα έργα, ώστε να ελέγχονται και να τεκμηριώνονται επαρκώς τα ποσοτικά, ποιοτικά και κοστολογικά μεγέθη των εγκαταστάσεων.
Εξειδικευμένα εργαλεία
Διαθέτουμε καροτιέρα υγρή κοπής για μπετόν και πέτρα, σύστημα λέιζερ για σημάδεμα ύψους ηλεκτρικών διακοπτών, φρέζα για κοπή των τούβλων στην ηλεκτρική σωλήνωση, πρέσα νερού για έλεγχο διαρροών στην ύδρευση, σύστημα σιμπεχίλζε των υδραυλικών σωλήνων Rehau για ασφαλείς συνδέσεις χωρίς κολλήσεις, σκαλωσιά, μεγάλα κομπρεσέρ, ηλεκτρική γεννήτρια για έργα χωρίς εργοταξιακό ρεύμα και άλλα ειδικά εργαλεία.
Ταχύτητα και ανταγωνιστικές τιμές
Τα πολυμελή συνεργεία μας παρέχουν προγραμματική ευελιξία και ταχύτερη διεκπεραίωση των εργασιών, ώστε να επιτυγχάνεται καλύτερη εξυπηρέτηση και άμεση αντίδραση σε επείγουσες ανάγκες. Η εξοικονόμηση χρόνου συνεισφέρει στη διατήρηση των ανταγωνιστικών τιμών μας, οι οποίες καταγράφονται σε αναλυτικές και ξεκάθαρες οικονομικές προσφορές.

Είστε ιδιοκτήτης οικοπέδου;

Μπορούμε να χτίσουμε το σπίτι σας!